Contacteer ons

Als u vragen heeft over de dienstverlening van het Wijkgezondheidscentrum of suggesties ter verbetering, horen we dit graag.  

Stuur ons een mailtje met onderstaand formulier.

Opgelet !!

U kan deze pagina NIET gebruiken om een afspraak maken, medische informatie, een voorschrift of een attest aan te vragen.

Dit kan enkel telefonisch op 09/221.21.81 . 

Ook dringende vragen worden best telefonisch behandeld. 

Wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent respecteert uw online privacy en beschermt uw persoonsgegevens met toepassing van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Europese verordening 2016/679 – AVG).

Deze privacyverklaring bevat essentiële informatie over hoe Wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent, als verantwoordelijke voor de verwerking, uw persoonsgegevens via deze website verzamelt en gebruikt.

 

Wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent

Rerum Novarumplein 182
9000 Gent

09 221 21 81info@wgcnieuwgent.be

Patiënten die in het weekend dringend een verpleegkundige nodig hebben, kunnen de verpleegkundige van wacht contacteren op nummer: 09 243 52 89.

Openingsuren

Het onthaal is elke werkdag open van 8u tot 19u. Tijdens deze periode kan je ons telefonisch bereiken of kan je gewoon langskomen met je vragen.

Bereikbaarheid

  • Met de tram: lijn 2,  halte Rerum Novarumplein
  • Met de bus : lijnen  5, 47
  • Met de wagen: kies de bewegwijzering UZ-Gent en volg de Zwijnaardsesteenweg richting Zwijnaarde tot aan de August Kekuléstraat. Er is parkeergelegenheid voor het gezondheidscentrum.